Extra vroege afvaart ingezet door WPD zondag 3 maart 2024

11 februari 2024Nieuws

In verband met de vroege start van de MTB Toertocht op zondag 3 maart heeft Wagenborg een extra veerdienst in willen en kunnen zetten om 8:30 uur.

Hier zijn wij erg blij mee!

Schrijf je hier in!

Let op sinds januari 2024:

INSCHRIJVING BETREFT STARTBEWIJS EXLUSIEF BOOTKAARTJE.

‘ Vanaf 1 januari 2024 krijgen reizigers van en naar Ameland en Schiermonnikoog de mogelijkheid om online reserveringen te maken voor de veerdienst, dit geldt voor personen, fietsen en motoren. Deze nieuwe service biedt reizigers de kans om hun overtocht vooraf te plannen en verzekert hen van een afvaart en plek aan boord. Het reserveringssysteem biedt meer zekerheid en flexibiliteit, terwijl het de rederij helpt om haar schepen efficiënter in te zetten, met als resultaat een verbeterde bereikbaarheid van de eilanden.’ (Persbericht Wagenborg 28 november 2023)

Je dient zelf je overtocht te boeken op een door jou vastgesteld tijdstip en datum! Zo ben je verzekerd van een plek aan boord, en door online reserveren vermijd je wachtrijen, zo geeft WPD aan. Wij vinden het jammer dit te moeten mededelen en betreuren dat wij niet meer de service van een all-in ticket kunnen leveren.

Reserveren gaat via: https://www.wpd.nl/ameland/veerdienst/
Voor vragen verwijzen zij naar: https://www.wpd.nl/veelgestelde-vragen/tickets-en-reserveringen#reserveren

Zit je vraag er niet bij en wens je persoonlijk contact, graag bellen of mailen naar de klantenservice: info@wpd.nl, of telefoonnummer: 0900-9238. Zij helpen je graag voor verder details en vragen.