Vakantiepark Klein Vaarwater is de hoofdlocatie tijdens MTB Ameland 2021

8 december 2020Nieuws

Ook in 2021 is Vakantiepark Klein Vaarwater in Buren de  naamsponsor is van MTB Ameland. Het Vakantiepark in Buren met alle gewenste (sport) faciliteiten en voorzieningen  is dan ook de hoofdlocatie van het evenement.

Boek nu je verblijf voor het weekend 6 tot en met 9 maart met een korting van 10%!

Op zaterdag 6 maart 2021 is de start en finish van de Cross Duathlon en de Kalas MTB Race vanaf het kampeerterrein van het Vakantiepark Klein Vaarwater. In het hoofdgebouw van het Vakantiepark Klein Vaarwater is dan het secretariaat en kleedgelegenheid gevestigd. Het pastabuffet aan het eind van de sportdag wordt geserveerd in het gezellige restaurant De Huyskamer. Hier is de volgende dag ook het uitgebreide ontbijtbuffet.

Op zondag 7 maart 2021 is Vakantiepark Klein Vaarwater de start, finish en verzorgingspost van de toertocht. In Hollum zal ook een mogelijkheid zijn om te starten en te finishen en daar zal ook de verzorgingspost worden gerealiseerd. Deze locatie is op dit moment nog niet bekend.

Na het succes van afgelopen jaar is de Cross Duathlon Ameland weer toegevoegd aan het MTB weekeinde. Op zaterdag 6 maart in de ochtend zal bij Klein Vaarwater op het Kampeerterrein de start en finish zijn van de off road run-bike-run. Kijk voor meer informatie op de website van Cross Duathlon Ameland.

Faciliteiten op het vakantiepark:

  • Overdekt zwembad
  • Fitness
  • Sport en recreatie
  • Speelkasteel
  • Strandpaviljoen
  • SPAR supermarkt
  • Restaurant de Huyskamer

Vakantiepark Klein Vaarwater heeft een aantrekkelijke aanbieding samengesteld met een keuze uit verschillende accommodaties waarmee je tijdens het MTB Ameland sportweekeinde verzekerd bent van een verblijf op loopafstand van alle actie.

Boek nu je verblijf voor het weekend 6 tot en met 9 maart met een korting van 10%!