Collectief aanmelden

16 november 2020Nieuws

Wat is collectief aanmelden?
Voor fietsgroepen vanaf 2 personen is het nu mogelijk om collectief in te schrijven waarbij je meerdere deelnemers tegelijk kan aanmelden en dan maar één keer betaalt. Voorheen moest voor elke inschrijving afzonderlijk worden betaald.
Met deze optie wordt het makkelijker groepen, gezinnen, verenigingsleden, etc. in te schrijven.

Hoe werkt het?
Voor de betaal stap zit een extra knop in het inschrijfformulier met de tekst ‘Deelnemer toevoegen’. Na het drukken op deze knop komt de inschrijver weer bij stap 1 van het formulier terecht en kan zo nog meer mensen invoeren.
Na het invoeren van de laatste deelnemer kan men betalen en na een succesvolle betaling worden de inschrijvingen bevestigd.
Op het scherm worden in een extra blokje alle ingeschreven deelnemers (+ totaalbedrag) vermeld.
Iedere inschrijver ontvangt een afzonderlijke e-mailbevestiging indien hiervoor het persoonlijk e-mailadres is ingevoerd.

Teaminschrijvingen
Voor de onderdelen MTB Race Team (6/3) + Toertocht (7/3) of MTB Race Fun Team (6/3) + Toertocht (7/3) kan deze applicatie ook goed gebruikt worden door het toevoegen van de overige teamleden voor de deelname aan de toertocht op zondag.
Voor het onderdeel “Team” kan 1 persoon inschrijven en deze voegt ook de teamnaam en de namen van de overige teamleden toe in zijn of haar aanmelding. De deelname aan de race op zaterdag is hiermee geregeld.  Er is standaard 1 bootticket gekoppeld aan deze inschrijving en ook 1 x deelname Toertocht op zondag. De overige teamleden kunnen nu via “Deelnemer toevoegen” aangemeld worden voor de toertocht op zondag waardoor deze ook automatisch verzekerd zijn van een deelnamebewijs toertocht en een bootticket.

Hoe ziet dit in het inschrijfformulier er uit?
De inschrijver ziet deze extra knop en informatie op het scherm:

Waar moet je op letten?
Let op dubbele inschrijvingen.
Een collectieve inschrijving moet binnen 15 minuten worden afgerond.
Neem bij vragen contact op met de organisatie https://mtbameland.nl/contact/