Bram Imming en Rozanne Slik winnen de Kalas MTB Race op Ameland

8 maart 2020Nieuws, Persberichten

Ameland, 8 maart 2020

De Kalas MTB Race van zaterdag 7 maart is gewonnen door Bram Imming (Egmond Binnen) bij de mannen en Suzanne Slik (Bergen) bij de vrouwen.

Imming leidde de wedstrijd bij de mannen, over  vier rondes van 8 kilometer, van start tot finish. Met elke ronde wist hij de voorsprong op de andere deelnemers te vergroten. Hij was duidelijk in zijn nopjes over het uitdagende parcours en won na een jaar afwezigheid voor de 3e keer op Ameland. Tweede werd Bram Rood (Broek op Langedijk) en derde, teamgenoot van Imming, Wim Verdonk (Egmond aan de Hoef).

“Een prachtig parcours waar nog wel een stuk strand aan toegevoegd kan worden” waren de eerste woorden na de finish van strandrace specialist Bram Imming.

Bij de dames won ook Rozanne Slik (Bergen) van kop af. In het kleine startveld bij de dames was zij echt een maatje te groot voor de rest. Teamgenoten Marlies Vos (Aalden) en Isa Looienga (Drachten) werden op duidelijke afstand 2 en 3.

Over dit persbericht

Cross Duathlon Ameland en MTB Ameland worden georganiseerd door Sporteiland. Naast Cross Duathlon Ameland en MTB Ameland organiseert Sporteiland de XTERRA NETHERLANDS (cross-triathlon) in september, de Ameland Adventurerun (hardloopevenement) in december en Tussen Slik en Zand (wandelevenement) in oktober.

Voor aanvullende informatie over wedstrijdzaken, organisatie, persberichten, accreditatie, vervoersbewijzen en beeldmateriaal kunt u contact opnemen met Casper van de Kamp.
Deelnemerslijsten, een plattegrond van het parcours en de overige informatie zijn te vinden op:

mtbameland.nl
crossduathlonameland.nl

Sporteiland
Casper van de Kamp
info@sporteiland.com