Vakantiepark Klein Vaarwater nieuwe locatie MTB Ameland 2020

2 november 2019Nieuws

Met trots kondigen we aan dat Vakantiepark Klein Vaarwater in Buren de nieuwe naamsponsor is van MTB Ameland. Het Vakantiepark Klein Vaarwater is daarmee ook de nieuwe (hoofd) locatie van het evenement.

Op zaterdag 7 maart 2020 is de start en finish van de Kalas MTB Race vanaf het kampeerterrein van het Vakantiepark Klein Vaarwater. In het hoofdgebouw van het Vakantiepark Klein Vaarwater is dan het secretariaat en kleedgelegenheid gevestigd. Het pastabuffet aan het eind van de sportdag wordt geserveerd in het gezellige restaurant De Huyskamer.

Op zondag 8 maart 2020 is Vakantiepark Klein Vaarwater de start, finish en verzorgingspost van de toertocht. De sporthal in Nes komt hiermee te vervallen. In Hollum zal ook een mogelijkheid zijn om te starten en te finishen en daar zal ook de verzorgingspost worden gerealiseerd. Deze locatie is op dit moment nog niet bekend.

Nieuw is de toevoeging van Cross Duathlon Ameland aan het MTB weekeinde. Op zaterdag 7 maart in de ochtend zal bij Klein Vaarwater op het Kampeerterrein de start en finish zijn van de off road run-bike-run. Kijk voor meer informatie op de website van Cross Duathlon Ameland.

Vakantiepark Klein Vaarwater heeft een aantrekkelijke aanbieding samengesteld met een keuze uit verschillende accommodaties waarmee je tijdens het MTB Ameland sportweekeinde verzekerd bent van een verblijf op loopafstand van alle actie.

Boek nu je verblijf voor het weekend 6 tot en met 9 maart met een korting van maar liefst 20%!