Sourcy uit Nederlandse bron

18 november 2019Nieuws

HET MINERAALWATER VAN SOURCY HEEFT EEN RIJKE HISTORIE

De geschiedenis van deze bron gaat zo’n 1250 jaar terug, waardoor het haar unieke smaak en samenstelling heeft gekregen. In Bunnik, aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug, sijpelde fris regenwater druppel voor druppel eeuwenlang de bodem in. Door talloze aardlagen werd het water gefilterd, gezuiverd en verrijkt met mineralen. Uiteindelijk kwam het diep onder de grond tussen de ondoordringbare kleilagen tot rust. Al 30 jaar wint Sourcy haar natuurlijk mineraalwater vanuit onze bron in Bunnik op 130 meter onder het aardoppervlak. Dit natuurlijke mineraalwater wordt direct gebotteld aan de bron.

Sourcy is trots op haar Nederlandse herkomst en omarmt Nederland waterland.

Wij Nederlanders hebben namelijk een bijzondere relatie met water. We fietsen dagelijks door de regen, praten over regen, we stampen in plassen en schaatsen op de grachten. Stiekem hebben wij Nederlanders een grote liefde voor water. Nederland is dan ook een écht waterland. Onze koning spreekt de VN toe als expert op het gebied van waterbeheer en ons Deltaplan wordt over de hele wereld gekopieerd. Wij zijn de onbetwiste nummer één in water. Water heeft onze geschiedenis geschreven en is bepalend voor onze toekomst. Water is de bron van onze Nederlandse mentaliteit.

Dus als je dan voor water in een fles gaat kiezen, dan kies je uiteraard voor het Nederlandse mineraalwater van Sourcy. Waarom van ver halen, wat van dichtbij al goed genoeg is? Sourcy is een merk waar wij Nederlanders trots op mogen zijn!

Kijk voor alle informatie over de producten van Sourcy op https://www.sourcy.nl/