Kalas Sportswear naamsponsor van MTB Race Ameland 2020

15 oktober 2018Nieuws

Kalas ook naamsponsor MTB Race in 2020

Sinds oktober 2018 voert René Hooghiemster, eigenaar van Rocq Sports (o.a. bekend van Lawi Sportswear) het nieuwe kledingmerk Kalas Sportswear. Het toonaangevende merk, met haar roots in Tsjechië is inmiddels al meer dan vijfentwintig jaar actief in de branche en levert o.a. kleding aan Mathieu van der Poel en Great Britain Cycling Team Federation (de nationale bond).

Passie voor de sport, een eerlijk en persoonlijk advies, dat is waar Rocq Sports en Kalas elkaar in gevonden hebben. Door de nieuwe samenwerking kan Rocq Sports de continuïteit en daarmee de levertijd en kwaliteit van de producten nog beter waarborgen. De klant ervaart optimaal bestel- en gebruikersgemak en custom bestellingen zijn al mogelijk vanaf 5 stuks. Daarnaast is Kalas zeer vooruitstrevend op het gebied van innovatie. Ze leveren het snelste tijdritpak ter wereld en hebben aerodynamica, veiligheid en zichtbaarheid hoog in het vaandel. Kortom Rocq Sports is ervan overtuigd samen met Kalas koploper te worden op het gebied van custom sportkleding.

Rocq Sports is en blijft het vertrouwde adres voor kwalitatief hoogwaardige fiets-, hardloop-, triatlon-, schaats-/skeeler-, vrijetijdskleding en accessoires.

Voor meer informatie over het nieuwe merk Kalas, de historie, de retailcollectie en de custom producten verwijzen wij u graag naar de website van Kalas: www.kalas.nl. Of breng een bezoek aan de showroom in Sneek – Hoogend 26.

Lees meer over Kalas Sportswear, collecties en maten (PDF)

Volg Kalas op Facebook en Instagram.