Deelnemersinformatie

Aanmelden

Registreren of aanmelden op 7 of 8 maart is niet nodig indien het deelnamepakket vooraf is toegestuurd. Na-inschrijvers, deelnemers met een adres op Ameland en buitenlandse deelnemers kunnen hun deelnamepakket ophalen bij het secretariaat. Hier kunnen de deelnemers ook terecht kunnen voor informatie, vragen en eventueel wijzigen van gegevens. Kijk op het programma voor locaties en openingstijden.

Let op! Zowel op zaterdag als op zondag is het secretariaat in de recreatiezaal van Klein Vaarwater in Buren. Op zondag bij de start bij Sier aan Zee is alleen een infopunt.

Lees alle informatie over de Kalas MTB Race op zaterdag 7 maart op de pagina over Kalas MTB Race Ameland

Deelnamepakket

De deelnamepakketten worden een week voor aanvang van de MTB Ameland verstuurd naar de deelnemers die zich voor 25 februari 2020  hebben aangemeld.

In het pakket ontvang je het stuurnummer, een bootticket voor personen- en MTB vervoer op de boten van Wagenborg en een voucher voor de speciale herinnering MTB Ameland 2020.

De deelnemers die vooraf bij de aanmelding het pastabuffet hebben besteld kunnen de bonnen voor het buffet op zaterdag  afhalen bij het secretariaat. Ook het eventueel bestelde MTB Ameland Shirt en koersbroek liggen klaar bij het secretariaat.

Deelnemers met een adres op Ameland, buitenlanders en deelnemers die na 24 februari hebben ingeschreven kunnen hun pakket ophalen bij het secretariaat op Ameland.

Deelnemersinformatie

De nieuwsbrief met de laatste informatie voor de deelnemers wordt een week voor het evenement verstuurd naar de opgegeven mailadressen.

Deelnamebewijs

Alle deelnemers krijgen een stuurbordje dat tevens geldt als deelnamebewijs MTB Ameland 2020.

Routekaart toertocht

De routekaart voor alle deelnemers aan de Toertocht op zondag 8 maart 2020 wordt op Ameland uitgedeeld bij de start of kan worden opgehaald bij het secretariaat op zaterdag bij de locatie van de MTB Race en op zondag bij de sporthal in Nes. Kijk hier voor alle informatie over de verschillende routes.

Geldprijzen en ereprijzen

Voor de Kalas MTB Race Ameland zijn verschillende prijzen beschikbaar gesteld.
Download de indeling van prijzengeld en ereprijzen MTB Ameland 2020 (PDF)

Tijdregistratie en indeling

De tijdregistratie tijdens Kalas MTB Race Ameland 2020  wordt verzorgd door Racetimer. De registratie gebeurt d.m.v. zogenaamde bibtags die achterop het stuurbordje zijn geplakt. Kijk voor de indeling op de betreffende deelnemerslijsten.

De teams dienen gebruik te maken van de stuurbordjes met registratie-tag die naar de hoofd-inschrijver zijn gestuurd. Alle teamleden rijden met hetzelfde nummer. Voor een goede registratie moet er na elke ronde gewisseld worden, de volgorde is niet bepalend.

Let er op dat je voorafgaand aan de start niet in de buurt van de registratie mat komt met je stuurbordje. Hierdoor kunnen problemen met de registratie ontstaan.

MTB Ameland herinnering

Voor alle deelnemers van MTB Ameland hebben we een fraaie attentie als herinnering aan het evenement. Met de  speciale voucher uit het deelnamepakket kan je deze ophalen bij de stand van Kalas, op zaterdag en zondag vind je deze bij Klein Vaarwater (zie openingstijden en locatie van secretariaat).

Bootticket voor personenvervoer en vervoer MTB

Alle deelnemers uitgezonderd de personen met een adres op Ameland, krijgen in het deelnamepakket een bootticket voor personenvervoer en vervoer van MTB op de boot van Wagenborg Passagiersdiensten toegestuurd.

Het ticket is t/m 8 maart 2020 geldig voor de overtocht vanaf Holwerd (dus ook alle dagen voor de 8e). Retour vanaf Ameland is er geen controle.

Secretariaat

Het Secretariaat van MTB Ameland 2020 is op de volgende locaties gevestigd:

  • Op zaterdag 7 maart van 10.30 – 17.00 uur recreatiezaal Klein Vaarwater in Buren.
  • Op zondag 8 maart van 8.30-17.00 uur recreatiezaal Klein Vaarwater in Buren.
  • Op zondag 8 maart van 9.00-15.00 alleen infopunt (uitdelen routekaartjes) Sier aan Zee in Hollum.

Service en reparaties