Deelnemersinformatie

Aanmelden

Registreren of aanmelden op 9 of 10 maart is niet nodig indien het deelnamepakket vooraf is toegestuurd. Na-inschrijvers, deelnemers met een adres op Ameland en buitenlandse deelnemers kunnen hun deelnamepakket ophalen bij het secretariaat. Hier kunnen de deelnemers ook terecht kunnen voor informatie, vragen en eventueel wijzigen van gegevens. Kijk op het programma voor locaties en openingstijden.

Let op! Op zaterdag is het secretariaat in Hollum bij Roompot Vakantiepark Boomhiemke en op zondag in Nes in de kantine van de sporthal.

Lees alle informatie over de Kalas MTB Race op zaterdag 9 maart op de pagina over Kalas MTB Race Ameland

Voorzieningen Boomhiemke

Bij Vakantiepark Boomhiemke zijn op zaterdag 9 maart 2019 alle activiteiten van MTB Ameland. Op 10 maart 2019 is hier een verzorgingspost en kunnen deelnemers van de toertocht hier starten en finishen.

Deelnamepakket

De deelnamepakketten worden een week voor aanvang van de MTB Ameland verstuurd naar de deelnemers die zich voor 26 februari 2019  hebben aangemeld.

In het pakket ontvang je het stuurnummer, een bootticket voor personen- en MTB vervoer op de boten van Wagenborg en een voucher voor de speciale herinnering MTB Ameland 2019.

De deelnemers die vooraf bij de aanmelding het pastabuffet hebben besteld kunnen de bonnen voor het buffet op zaterdag  afhalen bij het secretariaat. Ook het eventueel bestelde MTB Ameland Shirt en koersbroek liggen klaar bij het secretariaat.

Deelnemers met een adres op Ameland, buitenlanders en deelnemers die na 25 februari hebben ingeschreven kunnen hun pakket ophalen bij het secretariaat op Ameland.

Deelnemersinformatie

De nieuwsbrief met de laatste informatie voor de deelnemers wordt een week voor het evenement verstuurd naar de opgegeven mailadressen.

Deelnamebewijs

Alle deelnemers krijgen een stuurbordje dat tevens geldt als deelnamebewijs MTB Ameland 2019.

Routekaart toertocht

De routekaart voor alle deelnemers aan de Toertocht op zondag 10 maart 2019 wordt op Ameland uitgedeeld bij de start of kan worden opgehaald bij het secretariaat op zaterdag bij Roompot Vakantiepark Boomhiemke in Hollum en op zondag bij de sporthal in Nes. Kijk hier voor alle informatie over de verschillende routes.

Geldprijzen en ereprijzen

Voor de Kalas MTB Race Ameland zijn verschillende prijzen beschikbaar gesteld.
Download de indeling van prijzengeld en ereprijzen MTB Ameland 2019 (PDF)

Tijdregistratie en indeling

De tijdregistratie tijdens Kalas MTB Race Ameland 2019  wordt verzorgd door Racetimer. De registratie gebeurt d.m.v. zogenaamde bibtags die achterop het stuurbordje zijn geplakt. Kijk voor de indeling op de betreffende deelnemerslijsten.

De teams dienen zich voorafgaand aan de race te melden bij het secretariaat voor het ophalen van de  stuurnummers met bibtag van de overige teamleden. Alleen de hoofdinschrijver heeft het teamnummer toegestuurd gekregen.

Let er op dat je voorafgaand aan de start niet in de buurt van de registratie mat komt met je stuurbordje. Hierdoor kunnen problemen met de registratie ontstaan.

MTB Ameland herinnering

Voor alle deelnemers van MTB Ameland hebben we een fraaie attentie als herinnering aan het evenement. Dit jaar een paar mooie Kalas MTB Ameland Jubileummuts. Met de  speciale voucher uit het deelnamepakket kan je deze ophalen bij de stand van Kalas, op zaterdag in Hollum en op zondag in Nes (zie openingstijden en locatie van secretariaat).

Bootticket voor personenvervoer en vervoer MTB

Elke deelnemer met een adres in Nederland, uitgezonderd Ameland, krijgt in het deelnamepakket een bootticket voor personenvervoer en vervoer van MTB op de boot van Wagenborg Passagiersdiensten toegestuurd.

Het ticket is t/m 10 maart 2019 geldig voor de overtocht vanaf Holwerd (dus ook de dagen voor de 10e). Retour vanaf Ameland is er geen controle.

Secretariaat

Het Secretariaat van MTB Ameland 2019 is op de volgende locaties gevestigd:

  • Op zaterdag 9 maart van 10.30 – 17.00 uur bij Roompot Vakantiepark Boomhiemke in Hollum
  • Op zondag 10 maart van 8.30-17.00 uur in de Sporthal (Jaap Klaassen Hal) in Nes