Arrangement Roompot Vakanties

22 november 2017

Op zaterdag 10 en zondag 11 maart 2018 staat de 9e editie van MTB Ameland op het programma, met start en finish op Roompot Vakantiepark Boomhiemke. Het mountainbike evenement in de fraaie en uitdagende natuur van het Waddengebied is voor alle leeftijden en niveaus.

Zaterdag start het evenement met de Bornrif MTB Race Ameland, op zondag wordt de toertocht over verschillende afstanden verreden. Verblijf op Roompot Vakantiepark Boomhiemke en bereid je in alle rust voor op dit mooie mountainbike evenement tussen Oerd en Vuurtoren.

Het programma van MTB Ameland 2018 vindt voor een groot deel plaats op en om het vakantiepark in Hollum. Met een verblijf op Roompot Vakantiepark Boomhiemke ben je van alle gemakken voorzien in het MTB weekeinde op Ameland.

Bekijk de MTB Ameland aanbieding