Deelnemersinformatie

Aanmelden

Registreren of aanmelden op 10 of 11 maart is niet nodig aangezien alle zaken van te voren worden toegestuurd. Natuurlijk is er wel een secretariaat waar de deelnemers terecht kunnen voor informatie, vragen en eventueel wijzigen van gegevens. Kijk op het programma voor locaties en openingstijden.

Let op! Op zaterdag is het secretariaat in Hollum bij Roompot Vakantiepark Boomhiemke en op zondag in Nes bij de sporthal.

Voorzieningen Boomhiemke

Bij Vakantiepark Boomhiemke zijn op zaterdag 10 maart 2018 alle activiteiten van MTB Ameland. Op 11 maart 2018 is hier een verzorgingspost en kunnen deelnemers aan de toertocht hier starten en finishen.

Deelnamepakket

De deelnamepakketten worden een week voor aanvang van de MTB Ameland verstuurd naar de deelnemers die zich voor 27 februari 2018  hebben aangemeld.

In het pakket ontvang je het stuurnummer, een bootticket voor personen- en MTB vervoer op de boten van Wagenborg en een voucher voor de speciale herinnering MTB Ameland 2018. De bonnen voor het pastabuffet op zaterdag  kunnen op Ameland bij het secretariaat worden afgehaald.

Deelnemers met een adres op Ameland en deelnemers die na 26 februari hebben ingeschreven kunnen hun pakket ophalen bij het secretariaat op Ameland.

Deelnemersinformatie

De nieuwsbrief met de laatste informatie voor de deelnemers wordt een week voor het evenement verstuurd naar de opgegeven mailadressen.

Deelnamebewijs

Alle deelnemers krijgen een stuurbordje dat tevens geldt als deelnamebewijs aan de MTB Ameland 2018.

Routekaart toertocht

De routekaart voor alle deelnemers aan de Toertocht op zondag 11 maart 2018 wordt op Ameland uitgedeeld bij de start of kan worden opgehaald bij het secretariaat op zaterdag bij Roompot Vakantiepark Boomhiemke in Hollum en op zondag bij de sporthal in Nes.

Kijk hier voor alle informatie over de verschillende routes.

Prijzen en Ereprijzen

Voor de AGU MTB Race Ameland zijn verschillende prijzen beschikbaar gesteld.

Kijk hier voor de indeling van prijzen en ereprijzen MTB Ameland 2018.

Deelnamelimiet en indeling

De tijdregistratie tijdens AGU MTB Race Ameland 2018  wordt verzorgd door Racetimer. De registratie gebeurt d.m.v. zogenaamde bibtags die achterop het stuurbordje zijn geplakt.

Let er op dat je voorafgaand aan de start niet in de buurt van de registratie mat komt met je stuurbordje. Hierdoor kunnen problemen met de registratie ontstaan.

MTB Ameland herinnering

Voor alle deelnemers van MTB Ameland hebben we een fraaie attentie als herinnering aan het evenement. Dit jaar een paar mooie MTB-Ameland fietssokken. Met de  voucher die elke deelnemer ontvangt in het deelnamepakket, kan je deze ophalen bij het secretariaat op 10 of 11 maart 2018.

Bootticket voor personenvervoer en vervoer MTB

Elke deelnemer met een adres in Nederland, uitgezonderd Ameland, krijgt in het deelnamepakket een bootticket voor personenvervoer en vervoer van MTB op de boot van Wagenborg Passagiersdiensten toegestuurd.

Het ticket is t/m 11 maart 2018 geldig voor de overtocht vanaf Holwerd (dus ook de dagen voor de 11e). Retour vanaf Ameland is er geen controle.

Secretariaat

Het Secretariaat van MTB Ameland 2018 is op de volgende locaties gevestigd:

  • Op zaterdag 10 maart van 9.30 – 17.00 uur bij Roompot Vakantiepark Boomhiemke in Hollum
  • Op zondag 11 maart van 8.30-17.00 uur in de Sporthal (Jaap Klaassen Hal) in Nes